Webmapper kondigt Cartiqo aan

Webmapper introduceert Cartiqo: een nieuwe dienst waarin zij haar kennis en ervaring van de afgelopen tien jaar bundelt. Cartiqo combineert open data van onder meer het Kadaster, het Centraal Bureau voor de Statistiek en OpenStreetMap in een interactieve kaart van Nederland. Zo krijgt de gebruiker een volledig werkbaar en startklaar kaartproduct waarin diverse datasets gecombineerd zijn.

Cartiqo-kaart van Utrecht

Volledig schaalbare kaarten die matchen met eigen webdesign

Het design van de kaart is volledig aan te passen aan de stijl van de website of omgeving waarop de kaart wordt getoond. Bovendien maakt de gebruikte vector-technologie traploos inzoomen mogelijk voor de eindgebruiker. Webmapper richt zich met Cartiqo op overheidspartijen die kaarten gebruiken, online bureaus die een kaart op een website willen integreren en op commerciële partijen die een mooie, functionele kaart in hun online omgeving nodig hebben.

Webmapper heeft in de afgelopen periode diverse testprojecten afgerond. Op een blog met restauranttips is met Cartiqo een doorzoekbare kaart met restaurants gemaakt in de stijl die aansluit bij de uitstraling van de website. Cartiqo vormde de uitgelezen technologie voor Utrecht in Vogelvlucht, een provinciale erfgoedwebsite om de historische, oblieke luchtfoto’s te presenteren met een kaart, die meedraait met het blikveld van de fotograaf. Voor een mobiele applicatie is Cartiqo ingezet, omdat de vector-technologie minimale bandbreedte nodig heeft en de field-marketeers tot op de huisadressen kunnen inzoomen.

Cartiqo komt binnenkort in bèta-versie beschikbaar. Nu al vrijblijvend meer weten? Neem contact op via info@webmapper.net.

contact

Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Webmapper is gevestigd in
De Klompenfabriek:

Weerdsingel Westzijde 33a

3513 BC Utrecht

info@webmapper.net

+31 (0) 30 227 01 16